|
|
საბოლოო ჩინური რეცეპტების კოლექცია
|
500b
|
|
|
|
არომატიზებული სამზარეულოს ზეთის რეცეპტები
|
500b
|
|
|
|
ქართული სამზარეულოს შედევრები
|
650b
|
|
|
|
ვეგეტარიანული სამზარეულო
|
500b
|
|
|
|
შეფ ამბასადორ შოთა დოლიძის მიერ სამზარეულოს მნიშვნელოვანი ელემენტების დანერგვა ჰორეკაში
|
300b
|
|
|
|
ფინანსური ანალიზი
|
.1b
|
|
|
|
კონდიტერ ამბასადორი მანანა ჩაგელიშვილის მიერ სამზარეულოს მნიშვნელოვანი ელემენტების დანერგვა კონდიტერიაში
|
300b
|
|
|
|
BLUEBERRY MUFFIN STREUSEL CAKE - ტექნოლოგია
|
400b
|
|
|
|
პროფესიონალი კულინარი ელენე გურეშიძის მიერ სამზარეულოში ტექნოლოგიური ციკლის მართვა
|
100b
|
|
|
|
პროფესიონალი კულინარი ლელა გაბედავას მიერ სამზარეულოში ტექნოლოგიური ციკლის მართვა
|
100b
|
|
|
|
დარგის ექსპერტ მანანა ჩაგელიშვილისგან 3-საკვანძო გაზომვად კითხვაზე პასუხი თვის განმავლობაში
|
4b
|
|
|
|
დარგის ექსპერტ ზინაიდა ჭანტურია 3-საკვანძო გაზომვად კითხვაზე პასუხი თვის განმავლობაში
|
4b
|
|
|
|
დარგის ექსპერტ ეკატერინე ბურკაძისგან 3-საკვანძო გაზომვად კითხვაზე პასუხი თვის განმავლობაში
|
4b
|
|
|
|
დარგის ექსპერტ ნოდარ კაპანაძესგან 3-საკვანძო გაზომვად კითხვაზე პასუხი თვის განმავლობაში
|
4b
|
|
|
|
დარგის ექსპერტ ირმა ანთიასგან 3-საკვანძო გაზომვად კითხვაზე პასუხი თვის განმავლობაში
|
4b
|
|
|
|
პროფესიონალ კულინარ ვაჟა სოსელიას მიერ სამზარეულოში ტექნოლოგიური ციკლის მართვა
|
100b
|
|
|
|
პროფესიონალ კონდიტერ მაკა ბაჩანაძეს მიერ სამზარეულოში ტექნოლოგიური ციკლის მართვა
|
100b
|
|
|
|
საერთაშორისო სტანდარტების დანერგვა და მონიტორინგი
|
5000b
|
|